Nieuwe registratie


 Registratie wijzigen


Privacy overeenkomst

Klik onderaan deze pagina op 'Ik ga akkoord' als je klaar bent om door te gaan met jouw registratie.

KdG hogeschool volgt de nationale en Europese regelgeving inzake bescherming van persoonsgegevens. Ze verwerkt je persoonsgegevens in het kader van haar decretale onderwijsopdracht.

Je gegevens worden slechts aan derden overgemaakt, als hier een wettelijke grondslag voor is, of als je daar de expliciete toestemming voor geeft.

  • Enkel als je expliciet toestemming geeft, deelt de hogeschool je studievoortgang mee aan onderwijsorganisaties, zoals je secundaire school en de centra voor leerlingenbegeleiding.
  • Enkel als je expliciet toestemming geeft, deelt de hogeschool je gegevens met derden in het kader van tewerkstellingsdoeleinden of studie-oriënteringsdoeleinden.

In het kader van wetenschappelijk onderzoek kunnen ook andere gegevens, zoals studieresultaten, worden doorgegeven aan derden. Dit gebeurt enkel indien er voldoende waarborgen zijn dat deze persoonlijke gegevens niet openbaar worden gemaakt. Bovendien blijft de verwerking ervan beperkt binnen het strikte kader van de verzameling en analyse van de onderzoeksgegevens van het bedoelde wetenschappelijk onderzoek.
Je hebt steeds het recht om je gegevens in te kijken en te corrigeren. Eerder gegeven toestemming kan steeds worden ingetrokken
https://www.kdg.be/gebruiksvoorwaarden-en-privacy

Taal / Language: Nederlands | English

Neem alvast je identiteitskaart bij de hand.

Een registratie is geen inschrijving of reservering, maar een administratieve vereenvoudiging. Deze (verplichte) stap vereenvoudigt de eigenlijke inschrijving.

Nuttige links:

 

- homepage

- alle opleidingen

- praktische info over inschrijven

- studiegeld en toelagen

Geen Vlaams secundair diploma?  Check dan onze 
toelatingsvoorwaarden 

Problemen met je registratie? Contacteer
studentenadministratie@kdg.be